ugradnja stakala

U našem asortimanu nalaze se stakla vrhunskog kvaliteta. Proizvođači Saint-Gobain Sekurit, Pilkington i Guardian svoje proizvode plasiraju direktno najvećim svetskim proizvođačima automobila (tako da za svoje vozilo dobijate ORIGINALNO staklo, najvišeg kvaliteta i performansi).Zamena vetrobranskog stakla moguća je u svim vremenskim prilikama (kiša, sneg, vetar…).

Vozilo je spremno za upotrebu u roku od 1h nakon zamene, jer u radu koristimo brzovezujuće i kvalitetne zaptivne mase (SIKA lepkove poslednje generacije!).

*Nakon zamene stakla, uspešno vraćamo staru registracionu nalepnicu na novo staklo!

12166601_10153655933744557_114857783_n

Pozovite nas:

062-1455-456

Informišite se o lokaciji najbližeg servisa, ceni novog stakla i naše usluge, vremenu potrebnom za zamenu, kao i o trenutnom stanju na lageru.

Gratis tretman svakog zamenjenog stakla sredstvom protiv kiše

 

Kada zamenite vetrobransko staklo u našem servisu na Zvezdari, dobijate gratis tretman stakla sredstvom protiv kiše.Tečnost koja se nanese na staklo, nakon 5 minuta se pretvara u providni zaštitni film.

Rezultat je brže razlivanje kišnih kapi, što doprinosi boljoj vidljivosti prilikom vožnje po kiši i činjenici da vam na većim brzinama (autoput i sl.) brisači skoro nisu ni potrebni!

Pogledajte kako taj efekat izgleda u realnim uslovima:

Vetrobransko staklo, čije oštećenje je u prečniku veće od 3cm ili se nalazi u vidnom polja vozača, neophodno je zameniti.
Oštećenje zadnjeg ili bočnih stakala, ne može se reparirati i ta stakla moraju biti zamenjena.

Pogledajte proces pripreme i zamene auto stakla u našem servisu

 

 

 

 


© 2015 Enigma Theme|Theme Developed By Aleksandar Milinski milinskija@gmail.com