O nama

Dvadeset godina svog postojanja investirali smo u stvaranje imena i reputacije, jedinstvenih u našem regionu. Najkvalitetnija auto stakla nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, koja garantuje kvalitet i poreklo proizvoda.Mreža vrhunski opremljenih servisa, koristeći najkvalitetnije materijale i alate za montažu i reparaciju, uz odabrano, profesionalno obučeno osoblje svakodnevno pruža usluge stalno rastućem broju klijenata.

Od 05.04.2013. godine, Glass Service poseduje sertifikat ISO 9001:2008 koji se odnosi na sistem menadžmenta kvalitetom u prodaji, montaži i reparaciji auto stakala i poliranju farova!

Asortiman

Nudimo najkvalitetnija vetrobranska, zadnja i bočna stakla za veliki broj modela, svih poznatijih marki vozila, visokokvalitetne folije i uslugu poliranja farova.
Naša ponuda uključuje i stakla najboljih svetskih proizvodjača: Pilkington, Saint-Gobain Sekurit i Guardian.

Zamena auto stakala

Pozovite nas, i operater će locirati Vama najbliži Glass Service gde auto staklo može biti zamenjeno. Naši servisi se nalaze na preko 25 lokacija širom Srbije.

Zamena osiguranih stakala

Glass Service ostvaruje odličnu saradnju sa svim osiguravajućim društvima.
Uz zapisnik o saobraćajnoj nezgodi, kod nas možete izvršiti zamenu oštećenog stakla, a račun će biti prosleđen direktno osiguravajućem zavodu kod kojeg ste osigurani.

Niste u mogućnosti da dođete do naših servisa?

Pozovite terensku službu!

Ovlašćeni servisi

Samo ovlašćeni servisi, koji u potpunosti prate naše visoke standarde, mogu nositi obeležja sa našim logotipom.

Za održavanje visokog kvaliteta usluge i korišćenje isključivo originalnih stakala, svaki servis pojedinačno odgovara Centru na Zvezdari, sa kojim razmenjuje i informacije o stanju na lageru ili terenskoj službi.

Ukoliko se obratite bilo kojem servisu koji je obeležen našim logotipom, kvalitet usluga i proizvoda je zagarantovan.

Kontakt i lokacije naših servisa

Knjiga grafičkih standarda i logotip

Glass Service je zaštićen brend. Naš logo i drugi grafički elementi garantuju kvalitet usluge i proizvoda.

Uporedo sa redizajnom logotipa, 2012.-e smo objavili i Knjigu grafičkih standarda. Klikom na linkove desno možete naći sve važnije grafičke standarde, neophodne za prepoznavanje ili javno predstavljanje našeg preduzeća.


© 2015 Enigma Theme|Theme Developed By Aleksandar Milinski milinskija@gmail.com